Magyar

Üdvözöljük!

A globálisan növekvő Fenner Drives örömmel köszönti magyar nyelvű weblapján. Jelenleg még nem érhető el minden információ ezen az oldalon, ezért arra kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül. A Fenner Drives magyar nyelven beszélő alkalmazottai készséggel állnak rendelkezésére.

A Fenner Drives erőátviteli, mozgásátviteli és anyagtovábbító alkalmazásokhoz egyedülálló termékportfóliót alakított ki.

Cégünk szakértelme, valamint újításaink a gyártástechnológiában világszerte elismertek, termékeinkben következetesen a megbízhatóságra, minőségre és értékre helyezzük a hangsúlyt. Mivel törekvéseink közt szerepel, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú műszaki támogatást és szolgáltatást nyújtsuk, sok tervező, fejlesztő és tesztelő létesítményt tartunk fenn.

Termékeink széles skálájába tartoznak:

, és nagy teljesítményű kompozit (HPC) ékszíjak – a hagyományos végtelenített gumi ékszíjak gyorsan beszerelhető, könnyen tárolható újabb változatai. A több poliészter szövetréteggel megerősített nagy teljesítményű poliuretán elasztomerekből készülő Fenner Drives HPC ékszíjak alternatív megoldást kínálnak a hagyományos és metrikus, ék alakú keresztmetszettel rendelkező, SP profilú ékszíjak problémájára.

  és ék nélküli perselyek– Felejtse el az ékhornyokat! Legyen szó fogas- vagy bütyköskerékről, ventilátoragyról vagy csiszolókerékről, vezérműtárcsáról vagy szállítószalag-görgőről az ék nélküli perselyeket és speciális rögzítőmechanizmusokat magába foglaló B-LOC és Trantorque termékcsalád segítségével minden típusú alkatrész könnyen a helyére talál és ott is marad.

poliuretán szíjak és tömítőgyűrűk– A poliuretán szíjak és tömítőgyűrűk széles választékát kínáljuk, köztük az Eagle Orange 85 típusjelű terméket is.. Minden szabványos él, kör és lapos profilú termékből elegendő mennyiség van raktáron, így megrendelését azonnal teljesíteni tudjuk. Szíjaink a Fenner Drives hegesztőkészlettel könnyen végteleníthetők. Egyedi profilok, durométerek és felső felületek is a specialitásaink közé tartoznak.

szíj- és láncfeszítők® – A megfelelő feszesség javítja a meghajtás hatékonyságát és növeli az alkatrészek élettartamát is. Többféle kialakításban és méretben áll rendelkezésre a különféle erő- és mozgásátviteli alkalmazásokhoz, ideértve az egy- és többékszíjas meghajtásokhoz és más nagy sebességű, erőteljes igénybevételhez alkalmazott RT3000 és RT4000 sorozatokat is.

kompozit közlő- és szíjtárcsák – A szilárd, nagy teljesítményű, üvegszál erősítésű nylonnak köszönhetően a közlőkerekek és szíjtárcsák rendkívül tartósak, mégis könnyűek és ellenállók a korrózióval szemben. A hagyományos fém alkatrészek költséghatékony alternatívái. Az ékszíjak, kör- és laposszíjak, illetve az ipari szabványú kalibrált láncok számos méretben kaphatók. A T-Max feszítővel együtt használva egy készen kapható feszítő megoldást alkot.

UHMW szíj- és láncvezetők – Győzze le a súrlódást és hosszabbítsa meg a szíj vagy lánc élettartamát a Trackstar UHMW vezetőkkel. A standard profilok széles skálája kapható minden ipari szabványos ék-, kör- és laposszíjakhoz, illetve egyszeres vagy dupla kalibrált láncokhoz. Pontos tűrésértékkel gyártjuk e termékeket. Mindig rendelkezésre áll a raktárainkban:akár egyre van szüksége, akár százra, hívjon, és már küldjük is!

Fenner Drives a Fenner PLC egyedüli tulajdonában van. A világszerte több mint 3700 alkalmazottat foglalkoztató Fenner PLC világelső a megerősített polimer technológia piacon.

Kattintson az alábbi képekre a termékekről szóló magyar nyelvű ismertetőkért.

Back To Top